Overslaan en naar de inhoud gaan

Post- en bezoekadres

Travel Clinic Erasmus MC
Zimmermanweg 7
3015 CP Rotterdam
Telefoon: 010 704 5050 

Openingstijden
Maandag 8:45 - 16:30
Dinsdag 8:45 - 21:00
Woensdag 8:45 - 21:00
Donderdag 8:45 - 16:30
Vrijdag 8:45 - 16:30

Telefonisch bereikbaar van
8.30 tot 17.00 uur (ma-vrij)

Route

Met de auto

De Travel Clinic bevindt zich naast de hoofdingang van het Erasmus MC. Het Erasmus MC staat aangegeven vanaf de Ring Rotterdam. In de directe omgeving van het Erasmus MC volgt u de bewegwijzeringsborden naar de parkeergarage Westzeedijk of Wytemaweg. Vanuit de parkeergarage volgt u de borden Hoofdingang Erasmus MC. Daar aangekomen gaat u naar buiten, waar u aan uw linkerhand onze locatie vindt.

Voor het pand en op het voorplein bij de hoofdingang van het Erasmus MC kunt u uitsluitend in- of uitstappen. Er is géén parkeergelegenheid. U kunt parkeren in parkeergarage Westzeedijk of Wytemaweg. Vanuit de parkeergarage volgt u de route zoals hierboven aangegeven.

Openbaar vervoer

Metro, bus en tram stoppen in de directe omgeving van onze locatie.

  • Metrolijn A, B of C, stap uit bij halte Dijkzigt en volg de borden Erasmus MC. Vlak voor de hoofdingang vindt u aan uw rechterhand de Travel Clinic.
  • Bus 32 en 44, stap uit bij halte Dijkzigt en volg de borden Erasmus MC. Vlak voor de hoofdingang vindt u aan uw rechterhand de Travel Clinic.
  • Tram 8, stap uit bij halte Kievitslaan. Loop parkeergarage Westzeedijk in en volg daar de borden Ingang. U komt in het voetgangersgebied (Passage), volg vanaf hier het bord Hoofdingang en loop de trap af naar buiten. Direct aan uw linkerhand vindt u de Travel Clinic.