Overslaan en naar de inhoud gaan

Reisconsult

Een afspraak voor ons reizigersspreekuur maakt u eenvoudig via onze online agenda. Heeft u liever persoonlijk contact bel dan op telefoonnummer 010 -704 5050. Ons call center is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Maak online een afspraak

Spreekuur bijzondere reizigers

Bent u onder behandeling van een specialist en/of gebruikt u medicijnen die de afweer onderdrukken? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor het Spreekuur bijzondere reizigers. Dit spreekuur verloopt op afspraak en u heeft een verwijzing van uw specialist of huisarts nodig.

Meer informatie

Coronatest plannen

Het plannen van een PCR-test kan alleen telefonisch via 010 -704 5050. Ons call center is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Meer informatie

Griepprik

Iedereen die griep wil voorkomen is welkom bij Travel Clinic Erasmus MC voor een griepvaccinatie. Een afspraak maakt u eenvoudig via telefoonnummer 010 -704 5050 of onze online agenda. Kies de optie 'Griepprik' en selecteer de tijd die u uitkomt.
Risicogroepen, zoals senioren en mensen met een medische indicatie, krijgen via de huisarts een oproep voor de gratis griepprik.

Zakelijk reizen

Reist u voor werk en heeft uw werkgever u verwezen voor vaccinaties, een health check of medische keuring? Neem voor het maken van een afspraak contact op met de Corporate Travel Clinic. 

Ga naar de website